Kocatepe Mah. 50.Yıl Cad. No:53 Bayrampaşa/İSTANBUL

KONSUN YİNE PERVAZLARA GÜVERCİNLER;
“HÛ HÛ”LARA KARIŞSIN ÂMİNLER..
MÜBAREK AKŞAMDIR;
GELİN EY FÂTİHA’LAR, YÂSİN’LER!

02.09.2022
KONSUN YİNE PERVAZLARA GÜVERCİNLER;<br>“HÛ HÛ”LARA KARIŞSIN ÂMİNLER..<br>MÜBAREK AKŞAMDIR;<br>GELİN EY FÂTİHA’LAR, YÂSİN’LER!

KONSUN YİNE PERVAZLARA GÜVERCİNLER;
“HÛ HÛ”LARA KARIŞSIN ÂMİNLER..
MÜBAREK AKŞAMDIR;
GELİN EY FÂTİHA’LAR, YÂSİN’LER!

Geçmişlerimizle duâlarda buluştuk.
İLKSEÇ Vakfı hafızlarımızca hatm-i şerîflerin okunduğu bir Hatim Programı’mızı daha gerçekleştirdik elhamdülillâh…
Geleneksel hale gelen ve her ayın ilk Perşembe akşamı Bayrampaşa Kocatepe Camii’nde kurulan Kur’ân halkasında hafızlarımız hatm-i şerîfler okuyorlar. İLKTV’den canlı yayınlanan programa ayrıca, bizleri takip eden gönüldaşlarımız da geçmişlerinin isimlerini göndererek katılabiliyor, yapılan duâlara ortak olabiliyorlar.
Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan böylesi güzel akşamlarda duâlarımıza iştirak eden tüm kardeşlerimizin âhirete irtihal eden geçmişlerine Rabbimiz Teâlâ’dan rahmet, hastalarımıza acil şifalar, borçlularımıza helâlinden edâlar diliyor; hafızlarımıza ve Kur’ân hizmetlerine omuz veren tüm hayır sahiplerinin de okunan âyât ve ezkârdan hissedar olmalarını niyâz ediyoruz.