Kocatepe Mah. 50.Yıl Cad. No:53 Bayrampaşa/İSTANBUL

KARDEŞ PAKİSTAN’I SEL VURDU VAKFIMIZ YİNE YARDIMA KOŞTU

KARDEŞ PAKİSTAN’I SEL VURDU
VAKFIMIZ YİNE YARDIMA KOŞTU
Geçtiğimiz günlerde Pakistan’da etkili olan şiddetli Muson yağmurlarının yol açtığı sel felaketi ve buna bağlı olarak 1200 kardeşimizin vefatı, 30 Milyondan fazla insanın selden etkilenmesi ve de 700’den fazla evin yıkılması nedeniyle ülke genelinde acil durum ilan edildi.
İLKSEÇ Vakfı olarak bizler de; “Müminler bir vücudun azaları gibidir” hadîs-i şerîfi mucebince kardeşlerimizin yardımına koştuk ve mütevellimizin ve de hayır sahibi kardeşlerimizin emanetlerini ivedilikle Pakistan’a ulaştırdık, ulaştırmaya da devam ediyoruz.
Rabbimiz Teâlâ hazretlerinden, başta mütevellimiz olmak üzere, yardıma muhtaçlara el uzatan tüm hayır sahiplerinden ebeden razı olmasını diliyor ve İslâm beldelerini her türlü semâvî ve arazî afetlerden muhafaza buyurmasını niyaz ediyoruz.