Kocatepe Mah. 50.Yıl Cad. No:53 Bayrampaşa/İSTANBUL

24.07.2022

İLKSEÇ Vakfı olarak, Suriye’de yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Son olarak; 60 Bin USD yatırımla, Suriye/İdlib/Sarmin’in 15 Bin nüfuslu kasabasının su ihtiyacını giderdik elhamdülillâh. Güneş panelleri sistemiyle çalışacak sistem, kardeşlerimizin içme suyundan temizliklerine kadar her türlü su ihtiyacını gidermek üzere hizmete girdi.
Başta İLKSEÇ Vakfı mütevellimiz olmak üzere, emeği geçen tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyor, Rabbimiz Te’âlâ’dan, kullanılacak her damla su mukabilinde kendilerini ecr-i cezîl ile mükâfatlandırmasını niyaz ediyoruz.