Kocatepe Mah. 50.Yıl Cad. No:53 Bayrampaşa/İSTANBUL

İLKSEÇ VAKFI DÜNYA MEDRESELERİNE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR.

27.05.2021
İLKSEÇ VAKFI DÜNYA MEDRESELERİNE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Eğitim sistemi ve gösterdiği üstün başarılarıyla İslâm Coğrafyalarında da adından söz ettiren Vakfımız, çalışmalarımızı yerinde görmek ve bilgi almak isteyen heyetleri misafir etmeye devam ediyor. Son olarak Nijerya’nın Kano bölgesinde İslâmi Eğitim Faaliyetleri gösteren Şeyh Efendilerden müteşekkil heyet vakfımızı ziyaret etti. İLKSEÇ Vakfı Genel Sekreteri Furkan Zülkâr YILDIZ Hoca Efendi’nin mihmandarlığında İLKSEÇ Vakfı İLKEM İlim ve Kültür Eğitim Merkezi Kocatepe şubesini ve İLKEM Akademi Yurdumuzu gezen ve gerek eğitim sistemimiz, gerekse vakfımızın faaliyetleri hakkında bilgi alan heyet, sınıflarımızı da ziyaret ederek çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.
Allâh Celle Celâluhû, Din-i Mübîn-i İslâm’a yardım edenlere yardım eylesin. Medreselerimize maddi/manevi imkânlar, bu yolda yürüyen Ehl-i Kur’ân talebelerimize de muvaffakıyetler lütfetsin.