GECEMİZİ AYDINLATAN MİSAFİRİMİZ…

22.08.2022
GECEMİZİ AYDINLATAN MİSAFİRİMİZ…

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman ŞAHİN Hocaefendi, İstanbul/Esenler Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hayırseverler Erkek Kur’ân Kursumuzun “Hafızlık Temel Eğitimi ve Hafızlık Eğitimi” kapsamında gerçekleştirdiği Hizmet İçi Eğitim Kampına teşrif ettiler.
İLKSEÇ Vakfı Kur’ân Eğitim Kampı’nda gerçekleştirdiğimiz toplantıya iştirak eden Sayın ŞAHİN, hafızlık öncesi temel eğitimin önemine dikkat çekti ve “Temeli sağlam olan bir yapı nasıl ki mukavemetli olur ise hafızlık öncesi temel eğitimin de gerek hafızlık gerekse hafızlık sonrası eğitim için büyük önem arz etmektedir.” ifadelerinde bulundu.
Vakfımızın geçtiğimiz Haziran ayında Fatih Camii’nde gerçekleştirdiği ve 185 hafızımızın mezun olduğu İLKSEÇ Vakfı 12. Dönem Hafızlık Mezuniyet Programı nedeni ile İLKSEÇ Vakfı’nı bir kez daha tebrik ettiğini ifade eden Sayın ŞAHİN; “İLKSEÇ Vakfı’nın sloganı olan “Kur’ânla Hayat Bulan Bir Nesle Doğru” hedefine hep birlikte emin adımlarla ve yılmadan yürümeliyiz. Bu nesil önce Rabbimiz Teâlâ’nın, sonra da ümmetin bizleri emanetidir.” sözlerinde bulundu.
Teşrifleriyle gecemizi aydınlatan Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman ŞAHİN Hocaefendimize katılımları nedeni ile bir kez daha hürmetlerimizi sunuyor, Kur’ân’a hizmet yolunda gece gündüz durmaksızın çalışan başta Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendimiz olmak üzere tüm hocaefendilerimize ve bu hizmetlere maddi manevi omuz veren hayır sahiplerine şükranlarımızı arz ediyoruz.