BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM!

10.04.2020
BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM!

İLKSEÇ Vakfı olarak; Dünyayı esir alan ve maalesef vatanımıza da sıçrayarak birçok canı bizlerden koparan Koronavirüs salgını sebebiyle, devletimizin almış olduğu “önleyici tedbirler” doğrultusunda işyerlerini kapatmak zorunda kalan, işsiz kalan ya da önemli derecede gelir kaybına uğrayan kardeşlerimiz için başlatılan “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” seferberliğini maddi-manevi tüm imkânlarımızla destekliyoruz.

Şanlı tarihi boyunca her daim, gerek kendi insanına gerekse dünyanın her neresinde olursa olsun mazlum ve mağdur olan tüm insanlığa merhamet kanatlarını açan necib milletimiz, bu musîbet karşısında da yine kendine yakışanı yapacak, taşıdığı birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek bi iznillâh bu musibetin de üstesinden gelecektir.

Bu vesile ile tüm sivil toplum kuruluşlarını “Milli Dayanışma Seferberliğe” davet ediyor, Rabbimiz Teâlâ’dan, bir an evvel bu musibeti izale buyurarak bizleri yeniden camilerimize ve medreselerimize kavuşturmasını niyaz ediyoruz.