ZORLU SÜRECİN MUTLU SONU

29.07.2020
ZORLU SÜRECİN MUTLU SONU

Hazırlık ve 1. sınıfta okuyan 50 öğrencimiz dönem sonu karnelerini aldılar. İLKSEÇ Vakfı İlim ve Kültür Eğitim Merkezi İLKEM 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi, düzenlenen “dönem sonu karne merasimi” ile sona erdi. Sene başından bu yana yaşanan pandemi sürecine rağmen, eğitimlerine online sistem üzerinden devam eden İLKEM, fedakâr hoca efendilerimizin üstün gayretleri ve öğrencilerimizin sebatı neticesinde müfredatını tamamlayabilmenin haklı gurunu yaşadı.
İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi ve İLKEM Müderrislerinin iştirakleriyle düzenlenen merasimde karneler de özeldi. Ayasofya Camii’nin 86 yıl sonra tekrar ibadete açılması anısına hazırlanan karnelerin ön kapaklarını Ayasofya’nın nostaljik bir resmi süsledi.
Yaşanan zorlu sürecin sonunda böylesi mutlu bir tablonun oluşmasına vesile olan; başta İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi olmak üzere, emeği geçen tüm hoca efendilerimize şükranlarımızı arz ediyor, pandemi sürecine rağmen eğitimlerinde sebat eden tüm öğrencilerimizi ve kıymetli ailelerini can-ı gönülden tebrik ediyoruz.