Ziyaret

İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi, İlkseç Vakfı Genel Sekreteri Zülkâr Furkan YILDIZ Hoca Efendi ve İLKEM (İlim ve Kültür Eğitim Merkezi) Müdürü Abdullah UZUNLAR Hoca Efendi; Merkezi Bolu’da bulunan ve Gıda, Eğitim, Sağlık, Yakacak, Doğal Afet gibi birçok alanda insanların yardımına koşan güzide vakıflarımızdan ALİ ERİCEK İLİM İRFAN VE YARDIMLAŞMA VAKFI’na ve vakıf bünyesinde hizmet veren Şer’î İlimler Medresesine ziyarette bulundular. Daha sonra heyetimizi makamlarında kabul eden Vakıf Kurucusu ve Genel Başkanı Sayın Ali ERİCEK ve mahdumu Sayın Mustafa ERİCEK Beyefendiler vakfın hizmetleri hakkında heyetimize bilgi verdiler. Sıcak karşılamaları ve samimi sohbetleri sebebiyle ERİCEK ailesine teşekkür ediyor, hizmetlerinde başarılarının devamını diliyoruz.

23 Kasım 2018