Ziyaret

11.04.2018
Ziyaret

İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendi, İlkseç Vakfı Genel Sekreteri Zülkâr Furkan YILDIZ Hocaefendi, İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman DEMİR Hocaefendi ve İlkseç Vakfı Süleyman Kamadan Kur’â Kursu Müdürü Yusuf BAŞAL Hocaefendilerimizden müteşekkil heyetimiz; Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Mahmut TÜRK ve Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak Beyefendileri makamlarında ziyaret etti.
Kur’ân Hizmerleri konusunda istişarelerde bulunduğumuz ziyaretlerimizde, bizleri son derece sıcak karşılayan ve yakın ilgilerini esirgemeyen Sayın Mahmut TÜRK ve Sayın Bünyamin ALBAYRAK Beyefendilere şükranlarımızı sunuyor çalışmalarında başarılarının daim olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz.