Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

YOLUNA KURBAN YÂ RASÛL’ALLÂH

08.07.2022
YOLUNA KURBAN YÂ RASÛL’ALLÂH

İLKSEÇ Vakfı olarak; her sene (Arefe gününde) olduğu gibi bu sene de, Kâinatın Efendisi, gözümüzün nûru, başımızın tâcı, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Aleyhissalât-u ve’sselâm’ın Rûh-u Pâk’i Tayyibeleri için (nafile) kurban kesimlerimizi gerçekleştirdik.
Değerli mütevellimizin ve de hayır sahiplerinin ortak katkılarıyla alınan 4 adet kurbanlık, İLKSEÇ Vakfı Genel Sekreteri Zülkâr Furkan YILDIZ Hocaefendinin nezaret ve riyasetinde kesildi.
Kurban bağışında bulunan tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyor, Rabbimiz Teâlâ’dan, şu mübarek günler ve kesilen kurbanlar hürmetine cümlemizi Habîb-i Muhammed Musdafa Aleyhissalât-u ve’sselâm’ın livâü’l hamd sancağı altında toplamasını niyâz ediyoruz.