YILIN SONU, YOLUN BAŞI…

09.08.2019
YILIN SONU, YOLUN BAŞI…

İLKSEÇ Vakfı bünyesinde çalışmalarını sürdüren İlim ve Kültür Eğitim Merkezi (İLKEM) yılsonu programını gerçekleştirdi. Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi, İLKSEÇ Vakfı Eğitim Kadrosu ve Öğrenci Velileri iştirak etti. Programda bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi; “Allâh Te-âlâ’ya itaat eden ve İslâm ahlâkı üzere yetişen bir genç, kıyâmet günü Arş’ın gölgesinde gölgelenecektir. İlmin samimiyeti amel ile ortaya çıkar. Bu sebeple bildiğinizle amel edin. İlmi sadece Allâh Te-âlâ’nın rızasını gözeterek tahsil edin. Her ne kadar talebelikten hocalığa yükselmiş olsanız da, öğrenmekten, ilim ile müzeyyen olmaktan geri kalmayın.” sözlerinde bulundu.
İLKEM öğrencilerinin video ve slayt çalışmaları ile renklenen program, mezun olan öğrencilere plaket takdimi ile son buldu.