ULU BİR ÇINAR YÜKSELİYOR

27.11.2017
ULU BİR ÇINAR YÜKSELİYOR

İlkseç Vakfı, Kur’ân-a hizmet yolunda dev bir esere daha imza atıyor. İLKSEÇ VAKFI K.ÇEKMECE İMAM-I AZAM KUR’ÂN İLİMLERİ MERKEZİ KÜLLİYESİ hızla yükseliyor.
Rabbimiz Celle Celâluhû’nun, bu devasa eserin yükselmesine vesile kıldığı özel kulları külliyemizi ziyaret ettiler. Vakfımızın Genel Sekreteri Zülkâr Furkan YILDIZ Hocaefendi’nin mihmandarlığında külliyemizi gezen ve çalışmaları yerinde müşahede eden heyetimiz, yapılan çalışmalar karşısında takdirlerini dile getirdiler. İnşaat alanında ikram edilen kahvaltı sonrası heyetimize seslenen Vakfımızın Genel Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendi, külliyenin durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgilendirmelerde bulundular. 800 Öğrencisi kapasiteli külliyede, Hafızlık eğitiminin yanı sıra Anaokulu, İlk/Ortaöğretim, Lise ve İlahiyat eğitimleri de verilecek. Ayrıca yurt binası, olimpik yüzme havuzu, sosyal alanlar, spor salonları, geniş kütüphaneler ve yeşil alanlara da sahip olacak külliye, talebelerine her anlamda eğitimi ve konforu sunmak üzere hazırlanıyor. Kaba inşaatı biten devasa külliyemiz, ince işçilik ve çevre düzenlemelerinin yapımı ve dolayısı ile Ümmet-i Muhammed’in geleceği olan evlatlarımıza bir an evvel hizmet verebilmek için desteklerinizi bekliyor.