TÜGVA Ziyareti

04.03.2019
TÜGVA Ziyareti

İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanlığına seçilen Sayın Enes EMİNOĞLU Beyefendiyi makamında ziyaret etti ve “hayırlı olsun” temennilerinde bulundu. Gençler ile ilgili vizyon projelerinin konuşulduğu ziyarette EMİNOĞLU; “Gerek TÜGVA gerekse İLKSEÇ VAKFI, hep birlikte geleceğimiz olan gençler için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız sadece Türkiye’yi değil tüm ümmetin kaderini etkileyen bir süreçtir. Türkiye’nin içerisine girdiği misyon itibariyle, bütün mazlum coğrafyalar Türkiye için el açıp dua ediyorlar. Türkiye’den beklentiler var. Birçoğu mazlum coğrafyalarda olan 40 ülkeye gittim. Her yerde Başkanımız Sayın ERDOĞAN ve Türkiye dillendiriliyor. Arakan’dan Somali’ye, Filistin’den Gazze’ye… Dünya’nın her bir noktasındaki Müslüman gençlere umut olacak şekilde bir çalışma içerisinde olmalıyız.” sözlerinde bulundu. Sayın Başkana yeni görevinde başarılar diliyor, Mevlâ Te-âlâ’nın yâr ve yardımcısı olmasını niyaz ediyoruz.