Takke Giyme Merasimi

25.04.2017
Takke Giyme Merasimi

Bayrampaşa İlçe Müftülüğü Kocatepe Kur’ân Kursumuzun 41 hafızı için tertip edilen “Takke Giyme Merasimi”miz gerçekleşti. Hafızlık şerefi ile müşerref olan yavrularımız düzenlenen programda, hafızlıklarının bittiğini sembolize eden takkelerine kavuştular. Hafızlarımızın hazırladıkları video ve sunumlar da ayrıca geceye renk kattı. Merkez Valimiz Sayın Abdulkadir YAZICI Beyefendi’nin de katıldığı programda hazirûna hitab eden İLKSEÇ VAKFI Yönet. Kur. Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendimizin konuşması sonrası hafızlarımıza tekke giydirildi. Bu vesile ile hafızlarımızı ve emeği geçen hocalarımızı tekrar tebrik ediyor, bu kutlu yolda maddi ve manevi desteği olan tüm kardeşlerimize de şükranlarımızı arz ediyoruz.