“SİZLER, İSLÂM SANCAĞININ SANCAKTARLARISINIZ!”

11.02.2020
“SİZLER, İSLÂM SANCAĞININ SANCAKTARLARISINIZ!”

İLKEM İlim ve Kültür Merkezi’nin bu haftaki konuğu, İLKSEÇ Vakfı Eğitim Genel Koordinatörü Kemal Efdal KABAOĞLU Hoca Efendi oldu. İLKSEÇ Vakfı’nın kuruluşundan bu yana katettiği yol ve edindiği misyon üzerinde konuşan Hoca Efendi; “İLKSEÇ Vakfı ‘Kur’ânla Hayat Bulan Bir Nesle Doğru’ hedefiyle çalışan, yaklaşık 26 yıldan bu yana binlerce genci İslâm’a ve hayata kazandıran, gerek yurt içi gerekse yurt dışı faaliyetleriyle İslâm’a hadim bir eğitim kurumudur. Sizler de, İslâm’a ve insanlığa hizmeti şiar edinen vakfımızdan alacağınız misyonu gittiğiniz her yere taşımakla yükümlüsünüz. Çünkü insanlığın sizler gibi ahlâklı, kendini ve dinini bilen, vatanına ve milletine aşk ile bağlı neferlere her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.” ifadelerinde bulundu.
Kıymetli hocamıza katılımları ve hoşsohbetleri sebebiyle şükranlarımızı arz ediyor, çalışmalarında başarılarının daim olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz.