Sakarya Akyazı Müftüsü Ziyaretimiz

21.04.2017
Sakarya Akyazı Müftüsü Ziyaretimiz

İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendimiz başta olmak üzere Vakfımızın üst düzey yöneticileri, Kocatepe Camii Derneği Başkan ve üyeleri ile Vakfımızın değerli mütevelli heyeti, Bayrampaşa da büyük hizmetlerde bulunmuş Bayrampaşa eski İlçe Müftümüz İzzet ŞENER Hoca Efendi’yi yeni görev yeri olan Akyazı İlçe Müftülüğünde ziyaret ettiler. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, Mevlid programının yapıldığı ve yeni Akyazı Müftüsü İzzet ŞENER Hoca Efendi’nin feyz dolu sohbetinin gerçekleştiği Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii’nde kılınan öğle namazı sonrası sona erdi. Muhterem Müftümüz İzzet ŞENER Hoca Efendi’ye yeni görev yerinde hayırlı çalışmalar niyaz ediyor bu vesile ile kendisine tekrar saygı ve hürmetlerimizi arz ediyoruz.