Kocatepe Mah. 50.Yıl Cad. No:53 Bayrampaşa/İSTANBUL

ÖZEL GÜNLERDE ÖZEL ZİYARET

07.10.2021
ÖZEL GÜNLERDE ÖZEL ZİYARET
    İçinde bulunduğumuz haftanın “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” olması münasebetiyle; Başakşehir Müftülüğü Kayabaşı Hacı Kasım Kur’ân Kursu olarak, Kurs Müdürümüz Ali ZOROGLU Hocaefendi ve sınıf hocalarımızın mahiyetindeki talebelerimizle Başakşehir İlçe Müftümüz Abdurrahman ŞENOĞLU Beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Heyetimizi son derece sıcak karşılayan ve öğrencilerimizle tek tek hasbihal eden Müftü Bey’e öğrencilerimiz, günün hatırası olarak bir de tablo hediye ettiler. İLKSEÇ Vakfı olarak bizler de; başta Başakşehir İlçe Müftümüz Abdurrahman ŞENOĞLU Beyefendi olmak üzere, tüm din görevlileri camiasının “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyor, bizlere değerli vakitlerini ayırarak makamında kabul eden Müftümüze hürmetlerimizi arz ediyoruz.