ÖDÜLLERDEN İKİSİ BİZİM…

05.04.2019
ÖDÜLLERDEN İKİSİ BİZİM…

Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’nda dereceye giren; İlkseç Vakfı Soğanlı Kur’ân Kursu öğrencilerimizden, Hafızlık 1. Sınıf Öğrencisi Hüseyin TÜRK “Umre”, Talha EKER ise “Yarım Altın” ödüllerine layık görüldüler. Bahçelievler Kaymakamlığı, Bahçelievler Belediyesi, Bahçelievler İlçe Müftülüğü, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle organize edilen GELENEKSEL KİTAP OKUMA YARIŞMASI’na; Bahçelievler Kaymakamı Sayın İlker ARIKAN, Bahçelievler Belediye (eski) Başkanı Sayın Osman DEVELİOĞLU, Bahçelievler İlçe Müftüsü Yunus ACAR, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin ÇIKRIKÇI, Kitap Yazarlarından, İzmit Katip Çelebi Üniversitesi Din Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI, yine Kitap Yazarlarından, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet DAĞ, İLKSEÇ VAKFI Bahçelievler Soğanlı Kur’ân Kursu Müdürü İsmail İBRAHİMOĞLU Hoca Efendi gibi birbirinden değerli isimler katıldı. Başarılarıyla gurur duyduğumuz her iki öğrencimizi cân-ı gönülden tebrik ediyor, başta Soğanlı Kur’ân Kursu Müdürümüz İsmail İBRAHİMOĞLU Hoca Efendi olmak üzere, ödül alan öğrencilerimizin sınıf hocaları olan Ahmet Şener SEVİM ve Ahmet DİNÇ Hoca Efendilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Mevlâ Te-âlâ başarılarını dâim eylesin.