Mevlid-i Nebî Haftası

27.11.2018
Mevlid-i Nebî Haftası

Mevlid-i Nebî Haftası münasebetiyle İstanbul Bayrampaşa Müftülüğünce düzenlenen konferansa, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK konuşmacı olarak katıldı. “Peygamberimiz ve Gençlik” temasıyla düzenlenen konferansa Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK, İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi, Yeşilcami İlme Hizmet Vakfı Genel Müdürü Bahattin USTAOSMANOĞLU ve Yeşilcami Kur’ân Kursu Baş Müderrisi Ahmet ÂLİM Hoca Efendi’nin yanı sıra birbirinden değerli isimler katıldı. Konferansın akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK; “Bana takdim edilen bu gülleri bende hocalarıma takdim ediyorum” diyerek gülleri, okuduğu Yeşilcami’de Arapça hocalarından olan İlkseç Vakfı Yönt.Kur.Başk. Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendiye takdim etti.