MERHÛM HACI ÖMER YAVUZ RAHMETLE YÂD EDİLDİ.

21.07.2020
MERHÛM HACI ÖMER YAVUZ RAHMETLE YÂD EDİLDİ.

Hayatı boyunca Kur’ân’a hizmetleriyle tanınan Hacı Ömer YAVUZ, vefatının sene-i devriyesinde rahmetle yâd edildi. Merhûm Hacı Ömer YAVUZ’un İLKSEÇ Vakfına bağışladığı, Büyükçekmece Celaliye’de bulunan ve İLKSEÇ Vakfı Kur’ân İlimleri Kamp Merkezi olarak kullanılan tesiste düzenlenen hatm-i şerîf programına İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi, Genel Sekreter Furkan Zülkâr YILDIZ Hoca Efendi, Kurs yöneticilerimiz, hafızlarımız ve merhumun yakınları iştirak etti. Hatm-i şerîf programı, Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin sohbeti ve akabinde yaptığı dularla sona buldu.
Mevlâ Te’âlâ, başta Merhûm Hacı Ömer YAVUZ olmak üzere, Kur’ân’a maddi/manevi hizmet eden tüm geçmişlerimize rahmet eylesin. Hayatta olanlarına sağlıklı, bol kazançlı ve hayırlı uzun ömürler lütfetsin.