Kocatepe Mah. 50.Yıl Cad. No:53 Bayrampaşa/İSTANBUL

MERHÛM HACI ÖMER YAVUZ RAHMETLE YÂD EDİLDİ.

17.07.2021
MERHÛM HACI ÖMER YAVUZ RAHMETLE YÂD EDİLDİ.

Hayatı boyunca Kur’ân’a yaptığı hizmetleriyle tanınan Merhûm Hacı Ömer YAVUZ ağabeyimizi, vefatının sene-i devriyesinde bir kez daha rahmetle yâd ettik. Merhûm Hacı Ömer YAVUZ Beyefendinin Vakfımıza bağışladığı ve halen İLKSEÇ Vakfı Kur’ân İlimleri Kamp Merkezi olarak istifade ettiğimiz tesiste düzenlenen hatm-i şerîf programına İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi, Genel Sekreter Furkan Zülkâr YILDIZ Hoca Efendi, Kurs yöneticilerimiz, hafızlarımız ve merhûmun yakınları iştirak ettiler. Program, okunan Hatm-i şerîf ve sûre-i celîlerin ardından, Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendimizin sohbeti ve akabinde yaptığı duâlarla sona erdi.
Mevlâ Te’âlâ, başta Merhûm Hacı Ömer YAVUZ ağabeyimiz olmak üzere, Kur’ân’a maddi/manevi hizmet eden tüm geçmişlerimize rahmet eylesin. Hayatta olanlarına sağlıklı, bol kazançlı ve hayırlı uzun ömürler lütfetsin. Âmîn.