Kocatepe Mah. 50.Yıl Cad. No:53 Bayrampaşa/İSTANBUL

“MEKKE’NİN FETHİ’NDEN, KALPLERİN FETHİNE”

10.01.2019
“MEKKE’NİN FETHİ’NDEN, KALPLERİN FETHİNE”

Fethin 1389. sene-i devriyesi münasebeti ile İlkseç Vakfı Medreselerinde eğitim gören öğrencilerimiz arasında yapılan “Mekke’nin Fethi’nden, Kalplerin Fethine” başlıklı kompozisyon yarışmasında; Kocatepe Kur’ân Kursu’ndan Osman NAZLIMOĞLU 1., İLKEM İlim ve Kültür Eğitim Merkezi’nden Hüseyin YALÇIN 2. ve yine Kocatepe Kur’ân Kursu’ndan Ali Enes ATALAY 3. oldu.   Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen gecede, finalistlerimizin hediyelerini İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi takdim etti. İLKSEÇ VAKFI olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor, her birinin; hayatları boyunca gönülleri fetheden ve Mevlâ Te-âlâ’nın rızasını kazanan birer âlim olmasını niyaz ediyoruz.