KUTLU SEFERİMİZ BAŞLIYOR

20.04.2018
KUTLU SEFERİMİZ BAŞLIYOR

İlkseç Vakfı ve İDDEF’in ortak çalışmaları ile; Burkina Faso’nun 4 ayrı bölgesinde geçtiğimiz yıl temelleri atılan külliyelerin açılışlarını gerçekleştirmek üzere kutlu bir sefere çıkıyoruz. Hoca evleri, mescid, Kur’ân Kursları ve su kuyularının açılışlarının gerçekleşeceği programa katılmak üzere; İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendi, Vakıf Genel Sekreteri Zülkâr Furkan YILDIZ Hocaefendi ve birbirinden kıymetli hayır sahiplerinden oluşan mütevellimizden katılımcıların oluşturduğu heyetimiz bu gün saat 17:50 itibari Burkina Faso’ya hareket ediyor. Fiziken bizlerden uzak fakat kalben çok yakın olan kardeşlerimize iletilmek üzere bizlere hediyelerini, selamlarını ve dularını emanet eden tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı arz ediyor, Rabbimiz Celle Celâluhûn’dan bu gibi çalışmaların artmasını ve bizleri de bu yolda hizmetçi kılmasını niyaz ediyoruz.