“KUR’ÂN’A” HİZMET YOLUNDA BİR BÜYÜK ADIM DAHA…

28.10.2017
“KUR’ÂN’A” HİZMET YOLUNDA BİR BÜYÜK ADIM DAHA…

İLKSEÇ VAKFI YENİDEN DİRİLİŞ EĞİTİM KURUMLARI “Arnavutköy Kampüsü Resmi Açılışı” dualarla gerçekleşti.
Yeniden Diriliş Eğitim Kurumları olarak bizler; Bahçelievler ve Başakşehir’den sonra, Arnavutköy’de eğitime kazandırdığımız yeni şubemizle 3. Kampüsümüze de kavuşmuş olduk elhamdülillâh.
27.10.2017 Cuma günü gerçekleşen RESMİ AÇILIŞ TÖRENİMİZE; Arnavutköy İlçe Kaymakamı Sayın Kasım Fikret DAYIOĞLU Beyefendi, Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Haşim BALTACI Beyefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet DAĞ Beyefendi, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf TÜLÜN Beyefendi ve İLKSEÇ VAKFI Genel Başkanımız Ali Ulvi UZUNLAR Hoca efendi gibi birbiriden değerli isimlerde katıldı.
Anaokulu, İlköğretim, Ortaöğretim ve Anadolu Lisesi gibi tüm bölümleri aynı çatı altında toplayan ve 800 öğrenci kapasiteli kolejimizede; yurt binası, açık kapalı spor alanları ve yüzme havuzu gibi tesislerde bulunuyor. Akademik eğitimlerimizin yanı sıra “HAFIZLIK” eğitimi de verdiğimiz kolejimizin; başta Arnavutköy sakinleri olmak üzere Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyor, emeği geçen tüm kardeşlerimize şükranlarımızı arz ediyoruz.