Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

“KUR’ÂN-I EZBERLEYENLER BU ÜMMETİN EN ŞEREFLİLERİDİR”

30.09.2021
“KUR’ÂN-I EZBERLEYENLER BU ÜMMETİN EN ŞEREFLİLERİDİR”

Binbir zahmet ve emekle yüce kitabımız Kur’ân-ı Kerîm’i ayet ayet ezberleyen 7 öğrencimiz daha hafızlık sınavını kazandı ve diplomalarına kavuştu. Sarıyer İlçe Müftülüğü İLKSEÇ Vakfı Mekke Nûr Kur’ân Kursumuzda hafızlıklarını ikmal eden yedi öğrencimize diplomalarını Sarıyer Müftümüz Mehmet MUSLU takdim etti. Hafızlarımızı hediyeleriyle de taltif eden Sayın MUSLU öğrencilerimize, nâil oldukları şerefin büyüklüğü kadar sorumluluklarının da büyük olduğu hususunda nasihatlerde bulundu.
Böylesi ulvî bir makama vâsıl olan öğrencilerimizi ve kıymetli ebeveynlerini cân-ı gönülden tebrik ediyor, hafızlarımızın sınıf hocacı olan Mevlüt ÇAKMAK Hocaefendiye ve bu hizmetlere maddi/manevi omuz veren tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyoruz.