Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

KÜÇÜKÇEKMECE’DE “TESCİL”Lİ CUMA…

01.11.2022
KÜÇÜKÇEKMECE’DE “TESCİL”Lİ CUMA…

Hafızlık 2/A sınıfından Muhammed Ali ÇATAK isimli öğrencimiz, Kur’ân-ı Kerîm’in tamamını ezberleyerek Hafız-ı Kelâm olma şerefine nâil oldu. Öte yandan hafızımız, üç gün önce cami cemaati huzurunda başladığı Hatm-i Şerif’ini Cuma namazı öncesi ezbere tamamlayarak “Hafızlık Tescil Okuması”nı da başarıyla gerçekleştirdi. Hafızlık Tescil Okuma merasimine teşrif eden Küçükçekmece Müftümüz Sayın Hasan Hüseyin PALABIYIK Beyefendi, Cuma namazı sonrası hafızımızı tebrik etti ve kendisine başarı plaketi takdim etti.
Teşriflerinden dolayı Muhterem Müftümüze şükranlarımızı arz ediyor, öğrencimiz Hafız Muhammed Ali ÇATAK ve değerli ebeveynini cân-ı gönülden tebrik ediyoruz. Mevlâ Teâlâ tüm hafızlarımızı Kur’ân-ı Kerîm’in lafzını hâmil, ahkâmını âmil ve ahlâkıyla kâmil Mü’minlerden olmalarını lütfetsin. Kur’ân Hizmetlerine ömrünü vakfeden kıymetli hocaefendilerimizden ve bu hizmetlere maddi/manevi destek veren hayır sahiplerinde de ebeden razı olsun.

www.ilksecvakfi.org