“KALPLERE ŞİFADIR HER BİR NAZARIN, SÖZÜN HİKMET DENİZİ.
GÜZELLİĞİN İSE ÂLEMDE TEK, MİSLİ BULUNMAZ BİR İNCİ.”

19.10.2021
“KALPLERE ŞİFADIR HER BİR NAZARIN, SÖZÜN HİKMET DENİZİ.<br>GÜZELLİĞİN İSE ÂLEMDE TEK, MİSLİ BULUNMAZ BİR İNCİ.”

Âlemlere rahmet olarak gönderilen güzeller güzeli Efendimiz Aleyhissalâtu ve’sselâm’ın dünyamızı teşriflerinin sene-i devriyesi olan MEVLİD KANDİLİ münasebeti ile; Başakşehir Müftülüğü İLKSEÇ Vakfı Kayabaşı Hacı Kasım Kur’ân Kursu öğrencilerimize yönelik bir program tertip ettik. Programda, velilerimizce hazırlanan ikramlarla öğrencilerimizin damaklarının, Hanefi EROĞLU Hocaefendinin hoş sohbeti ve okunan şiir, kaside ve ilahilerle de gönüllerini şenlendirdik. Gecenin bereketi olarak, meşhur “Kırk Hadîs-i Şerîf” kitabını ezber yapan öğrencilerimize de hediyeler takdim ettik.
Rabbimiz Teâlâ, cümlemize Habîbi Muhammed Musdafâ Aleyhissalâtu ve’sselâm efendimizi gerçek ma’nada tanıyıp anlamayı, bir ömür boyu yolundan gitmeyi ve âhirette livâ’ül hamd sancağı altında cem olmayı nasîb eylesin. Âmîn.