İLKSEÇ VAKFI Yönetim Kurulu’nun “GİNE” seyahati…

20.02.2017
İLKSEÇ VAKFI Yönetim Kurulu’nun “GİNE” seyahati…

İLKSEÇ VAKFI Yönetim Kurulumuz (Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ulvi UZUNLAR Hoca efendi, Vakıf Genel Sekreteri Furkan YILDIZ Hoca efendi, Kıraat İlimleri Merkezi Müdürümüz Muhammed Nurullah DİNDAR Hoca efendi ve Vakfımızın Değerli Mütevelli Heyetinden kardeşlerimiz) İDDEF (İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu) tarafından tahsis edilen özel bir uçakla Gine’nin Başkenti Konakri’ye hareket ettiler. Burada İDDEF tarafından inşa edilmekte olan Mahmud Ustaosmanoğlu Külliyesi (Külliye içerisinde Sultan 2.Abdülhamid Han Camii, bir adet kız medresesi, bir adet erkek medresesi, aşevi, lojman, ihtisas merkezi ve bir de Sağlık Ocağı) 1.Etap açılışında bulundular.

Abdülmetin BALKANLIOĞLU Hocaefendi’nin de iştirak ettikleri açılış programı son derece renkli ve bereketli geçti.

Ayrıca, Abdülhamit Han Camii açılışını ve buradaki Kur’an kursu hizmetlerini de yerinde gören İLKSEÇ VAKFI Yönetim Kurulu heyetimiz, Müslüman kardeşlerimizin bağışlarını ilgililere teslim ettiler.
Heyetimiz ayrıca, Gine Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ile de temaslarda bulunarak hizmetler hakkında bilgi aldılar.

Heyetimiz 20.02.2017 pazartesi itibari ile yurda dönüş yaptılar.