“İLKSEÇ VAKFI TAKDİR’E ŞAYAN BİR EĞİTİM KURUMUDUR”

18.01.2018
“İLKSEÇ VAKFI TAKDİR’E ŞAYAN BİR EĞİTİM KURUMUDUR”

“İLKSEÇ VAKFI TAKDİR’E ŞAYAN BİR EĞİTİM KURUMUDUR” Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila AYDINER, Başkan Yardımcıları Sayın Can Gökhan BALEKOĞLU ve Abdülnaser ŞİMŞEK Beyefendiler Vakfımıza ziyarette bulundular. Ev sahipliğini İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendi’nin yaptığı buluşmada, değerli heyete vakfımızın çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Vakfımızın çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Aydıner; “İlkseç Vakfının çalışmalarını son derece takdire şayan buluyor ve tüm Yurtta örnek alınması gereken bir kurum olarak gördüğümü belirtmek istiyorum” ifadelerinde de bulundu.

Değerli misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Vatanımıza ve Milletimize yapacakları hizmetlerde, Rabbimiz Te-âlâ’dan kendilerine muvaffakıyetler lütfetmesini niyaz ediyoruz.