İLKSEÇ VAKFI MÜTEVELLİ BULUŞMALARI

İlkseç Vakfı Geleneksel Mütevelli buluşmalarımızdan bir diğeri olan “Bolu Narven” buluşmamız gerçekleşti. Değerli hocalarımız; İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendimizin riyasetinde ve İlkseç Vakfı Genel Sekreteri Zülkâr Furkan YILDIZ Hoca Efendi’nin mihmandarlığında gerçekleşen, birbirinden kıymetli mütevellimizin ve değerli ailelerinin de katılımları ile zenginleşen buluşmamız; Vakıf çalışmalarımız ile ilgili istişarelerin yanı sıra Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendimizin feyz dolu sohbetleri ile bereketlendi elhamdülillâh. Geleneksel buluşmamıza teşrif eden ve bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza şükranlarımızı sunuyor, daha nice organizasyonlarda ve en önemlisi de Livâ’ül Hamd sancağı altında buluşana dek onları en Emîn olana emanet ediyoruz.

Saygı ve Muhabbetlerimizle…

05 Kasım 2018