‘İLKSEÇ VAKFI HACI ÖMER YAVUZ KUR’ÂN İLİMLERİ KAMP MERKEZİ’MİZ HİZMETE AÇILDI.

Merhum Hacı Ömer YAVUZ abimizin Vakfımıza bağışladığı ve sadaka-i cariye olarak ebedileştirdiği; Büyükçekmece Celaliye’de bulunan ‘İLKSEÇ Vakfı Hacı Ömer YAVUZ Kur’ân İlimleri Kamp Merkezi’miz dualarla açıldı. Açılışa; başta Merhum Hacı Ömer YAVUZ’un ailesi ve yakınları olmak üzere, İlkseç Vakfı Mütevelli Heyetimizden ve vakfımızın hocalarından değerli isimler de teşrif etti. Açılışta konuşan İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocatepe Camii İmam Hatibi Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendi; bu gibi bağışların birer sadaka-i cariye olduğunu ve kıyamet sabahına kadar bağış sahiplerinin amel defterlerine birer ecir olarak yazılmaya devam edeceğini belitti. Böylesi tesislerin ‘her şeyin en iyisine layık olan Kur’ân talebeleri’nin moral ve motivasyonlarına destek olduğunu da belirten Hocaefendi, dünden bugüne vakfımıza destek veren tüm hayır sahipleri için de dualarda bulundu.

24 Temmuz 2018