İLKEM’DEN, ÜMMET-İ MUHAMMED’İN HİZMETİNE KOŞACAK 20 HOCAEFENDİ DAHA…

17.07.2021
İLKEM’DEN, ÜMMET-İ MUHAMMED’İN HİZMETİNE KOŞACAK 20 HOCAEFENDİ DAHA…

İlim ve Kültür Eğitim Merkezi İLKEM “2021 Mezuniyet Merasimi ve Sene Sonu Programı” gerçekleşti. Bayrampaşa Kocatepe Camii’nde gerçekleşen programa İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi, İLKEM Eğitim Koordinatörü Abdurrahman DEMİR Hoca Efendi, İLKEM’de görevli hocaefendiler, İLKEM öğrencileri ve öğrenci velileri katıldılar. Aşr-ı Şerîf Kıraati ile başlayan merasimde; İslâmî İlimler, Aşere/Takrib ve Fıkıh İhtisası alanlarından mezun olan 20 öğrencimize Yüksek Onur Belgelerini ve hediyelerini Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi takdim etti. Merasim, grup sözcülerinin konuşmalarının ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Mezun olan öğrencilerimizi ve kıymetli ailelerini cân-ı gönülden tebrik ediyor, her bir öğrencimizin Dîn-i Mübîn-i İslâm’a ve Ümmet-i Muhammed’e hizmet eden neferler olmalarını Allâh Celle Celâluhû’ndan niyaz ediyoruz. Mevlâ Teâlâ, öğrencilerimiz üzerinde büyük emekleri olan kıymetli hocaefendilerimizden ve Kur’ân Hizmetlerine destek veren tüm hayır sahiplerinden ebeden razı olsun.