Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

İLKEM MANEVÎ HUZURA ÇIKTI

10.01.2023
İLKEM MANEVÎ HUZURA ÇIKTI

Geleceğin uleması gençlerimiz, Sakızağacı kabristanında medfun evliyanın manevî huzurlarında hazır bulundular.
İLKSEÇ Vakfı İlim ve Kültür Eğitim Merkezi İLKEM’de öğrenim gören 100 öğrencimiz; başta Merhûm Mahmud Efendi Hazretlerimiz olmak üzere Bayram Ali Hocaefendi, Ömer Nasûhi Bilmen Hocaefendi, İbrahim Halebî Hazretleri, Hızır Ali Hocaefendi, Nuri Erkan Hocaefendi, Hasbi Hocaefendi, Abdülmetin Balkanlıoğlu Hocaefendi ve Ali Beyaz Hocaefendinin kabirlerini ziyaret ederek Yâsîn-i Şerîf okudular. Okunan âyât sonrası Sinan DURMUŞ Hocaefendi merhum zevât-ı kirâm’ın ervâhına duâda bulundular.
İslâm’a büyük hizmetleri olan hocaefendilerimize bir kez daha rahmet diliyor; her bir talebemizin dîn-i mübîn-i islâm’a hizmet eden, eserleriyle geleceğe ışık tutan ulemadan olmalarını Cenâb-ı Hakk’dan niyâz ediyoruz.

www.ilksecvakfi.org – 0850 303 20 71