İLKEM 1.DÖNEM KARNE MERASİMİ

19.01.2019
İLKEM 1.DÖNEM KARNE MERASİMİ

İlkseç Vakfı İLKEM (İlim ve Kültür Eğitim Merkezi) 2019 yılı “1.Dönem Karne Merasimi” gerçekleşti. Bayrampaşa Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi, İLKEM Genel Müdürü Abdurrahman DEMİR Hoca Efendi, İLKEM Müdür Yardımcıları Abdullah UZUNLAR ve Muhammed Hafız KARAMUSTAFAOĞLU Hoca Efendilerin yanı sıra, İlkseç Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Kur’ân Kurslarından Hoca Efendiler ve öğrenci velileri de katıldı. Gecede konuşan Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi; “Asıl derdimiz ilim tahsili olmalıdır. Diplomayı amaç değil, insanların ihyası için yapılacak çalışmaların yolunu açacak bir araç olarak görmemiz gerekir.” ifadelerinde bulundu. Gecenin sonunda, üstün başarı gösteren öğrencilere Onur Belgeleri ve Kocatepe Camii Derneği yetkililerine Teşekkür Plaketleri takdim edildi. Çekilen hatıra fotoğrafları sonrası gece sona erdi.