İLK MEZUNLARIMIZ HAFIZLIK BELGELERİNE KAVUŞTULAR

05.10.2020
İLK MEZUNLARIMIZ HAFIZLIK BELGELERİNE KAVUŞTULAR

İLKSEÇ Vakfı Bahçelievler Müftülüğü İmam-ı Müslim Camii Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kursu “Hafızlık Belge Sınavı”nda başarı gösteren öğrencilerimize Hafızlık Belgeleri takdim edildi. Kur’ân Kursu hocalarımızdan Enes KUNDUZ Hoca Efendi’nin Kur’ân tilaveti ile başlayan programımız, kahvaltı ikramı ve İmam-ı Müslim Camii Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kursu Yöneticisi Yusuf BAŞAL Hoca Efendi’nin gündeme dair konuşmasıyla devam etti. Sosyal Mesafe kurallarının titizlikle uygulandığı merasim, Hafızlık Belgelerinin takdimleriyle sona erdi. Hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen, başta İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi olmak üzere tüm hoca efendilerimize, idari kadromuza ve maddi ve manevi katkılarıyla her daim yanımızda olan hayır sahiplerine şükranlarımızı arz ediyor, “Hafız Ebeveyni” olma şerefiyle müşerref olan tüm velilimizi cân-ı gönülden tebrik ediyoruz.