İLİM TALEBELERİ İÇİN BUHÂRİ İCAZETİ

18.08.2019
İLİM TALEBELERİ İÇİN BUHÂRİ İCAZETİ

İLK’LERİ İCRÂYA BİZLERİ MUVAFFAK KILAN ALLÂH’A HAMD OLSUN.
TÜRKİYE’DE BİR İLK! “İLİM TALEBELERİ İÇİN BUHÂRİ İCAZETİ” KOCATEPE CAMİİ’NDE BAŞLADI.

İLKSEÇ Vakfı öncülüğünde, Sinan Paşa Dâru’l Hadîs Müessesesi ve Irak Hocalar-Hatipler Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen; 34 ülkeden katılımcıların ve 8 ayrı ülkeden kârîlerin iştirakleriyle gerçekleşen “Sahîhu’l Buhâri Hatmi İcazet Programı” Bayrampaşa Kocatepe Camii’nde başladı.
Türkiye’de bir ilk olan ve İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin riyasetinde gerçekleşen program; 17.08.2019 ila 26.08.2019 tarihleri arasında, her gün 09:00-13:00 ve 17:00-20:00 saatleri arasında yapılacak okumalarla 10 gün sürecek. Program sonunda icazet alan hoca efendilere “semai senetle muttasıl” Âlî Senetli İcazetler tevdî edilecek.
26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek İcazet Final Programı İLKTV’den CANLI olarak yayınlanacak.