Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

İLİM, İRFAN, EDEP VE İFFETLE GELECEK NESLİN YETİŞTİRİLDİĞİ İMAM-I AZAM İSLÂMÎ İLİMLER MERKEZİMİZE ZİYARET

24.10.2022

Bayrampaşa Müftüsü Recep EREN, Küçükçekmece Müftüsü Hasan Hüseyin PALABIYIK Küçükçekmece Müftülüğü İLKSEÇ Vakfı İmamı Azam İslâmî İlimler Merkezimizi ziyarette bulundular.
Bayrampaşa Müftüsü Sayın Recep Eren ve Küçükçekmece Müftüsü Sayın Hasan Hüseyin Palabıyık, İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR ve İmamı Azam Kur’ân Kursu Yöneticisi Zülkâr Furkan YILDIZ Hocaefendilerimizden eğitim merkezimiz hakkında bilgi aldılar.
2021 yılında faaliyete geçen ve an itibariyle 263 öğrencinin hafızlık yaptığı ve 34 yavrumuzun 4-6 Yaş Kur’an Kursu eğitimi aldığı devasa ilim merkezimiz, ince işçiliklerin de bitmesiyle 800 öğrenciye hizmet verecek. Değerli ziyaretçilerimiz; 423 yatak kapasitesi, 22000 m² kapalı alanı, spor salonları, ebru, hat, tezhip atölyeleri ve yüzme havuzuyla beş yıldızlı konfora sahip olan ve kaliteli Kur’ân eğitimi ile dikkat çeken İLKSEÇ Vakfı İmamı Azam İslâmî İlimler Merkezimizin milletimize ve âlem-i islâm’a hayırlı olmasını dileyerek, değerli eğitim kadromuza da muvaffakıyetler niyaz ettiler.
Bayrampaşa Müftüsü Sayın EREN, Küçükçekmece Müftüsü Sayın PALABIYIK bilgisayar donanımlı sınıflarımızı gezerek öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenip sohbet ettiler. Ayrıca bu hizmetlerin yürütülmesinde öncülük eden başta İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız ve Bayrampaşa Kocatepe Camii İmam Hatibi Ali Ulvi Uzunlar Hocaefendimize, bu hayır kurumlarına maddi ve manevi destek olan hayır sahiplerine, ilim irfan yolunda, asrın İmam Azam’ları olacak yavrularımıza ve fedakârca öğrencilerini eğitmeye gayret aden Eğitim Kadromuza teşekkür ettiler.
Bizler de her iki müftümüze ziyaretleri sebebiyle şükranlarımızı arz ediyor, Rabbimiz Teâlâ’dan, Kur’ân-ı Kerîm’e hizmet yolunda cümlemize nusretini lütfetmesini niyaz ediyoruz.

www.ilksecvakfi.org