HER ŞEY ONLAR İÇİN

18.12.2019
HER ŞEY ONLAR İÇİN
İLKSEÇ Vakfı olarak tüm Kur’ân Kurslarımızda düzenli olarak ta’lim, tecvid ve ezber alanlarında denetimler yapıyoruz.
Son olarak Bahçelievler Müftülüğü İLKSEÇ Vakfı İmam-ı Müslim Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kursumuzda denetimlerimizi tamamladık. Denetimde ilgili hoca efendilerimiz, öğrencilerimizin ta’lim, tecvit ve ezber alanlarında Kur’ân-ı Kerîm'i kurallarına uygun bir şekilde okuyup okumadıklarını denetliyor ve varsa eksikliklerini sınıf hocalarına ve kurs idaresine rapor ediyorlar.
“Kur’ânla Hayat Bulan Bir Nesle Doğru” hedefimiz doğrultusunda Rabbimiz Te-âlâ’dan muvaffakıyetler niyaz ediyor, Kur’ân’a gönül veren siz değerli din kardeşlerimizden, dualarınızda bizlere de yer vermenizi istirham ediyoruz.