HELÂL LOKMA

10.12.2019
HELÂL LOKMA

“Bilgi de hikmet de helâl lokmadan doğar. Aşk da merhamet de helâl lokmanın mahsulüdür. Eğer bir lokmadan gaflet meydana geliyorsa, bil ki o lokma, şüpheli veya haramdır.” Hazreti Mevlâ’nın da buyurduğu üzere helâl lokma bilgiye, hikmete, ilme olan aşk’a ve merhametli bir kalbe doğrudan etki eden önemli bir unsurdur.
İLKSEÇ Vakfı İlim ve Kültür Eğitim Merkezi İLKEM olarak bizler de bu önemli hususa dikkat çekmek ve talebelerimizi bu konuda daha bilinçli hale getirmek amacıyla; Helâl Gıda alanında faaliyet gösteren AFİA GIDA’nın İstanbul Bölge Sorumlusu Sayın Murat ÇOLAK Beyefendi’yi kurumumuza davet ettik.
Tükettiğimiz ürünlerde “Helâl” anlamında nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatan ve bu anlamda talebelerimizi aydınlatan Sayın Murat ÇOLAK beyefendiye teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakıyetler diliyoruz.