“HABER”İMİZ OLDU…

21.12.2019
“HABER”İMİZ OLDU…

İLKSEÇ Vakfı “Kur’ân’la Hayat Bulan Bir Nesle Doğru” hedefi doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İstanbul Bahçelievler Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı İLKSEÇ Vakfı Bahçelievler İmam-ı Müslim Camii Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kursumuz arasında imzalanan protokol kapsamında hayata geçirilen “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık” projesi başarıyla devam ediyor. “Geleceğin ‘Hafız’ doktorları, mühendisleri yetişiyor” manşeti ile haber olan projemiz, ilgili Kur’ân Kursumuzun dışında İstanbul’un çeşitli ilçelerinde yer alan 6 ayrı kursumuzda da uygulanmaya devam ediyor. Yüzlerce Kur’ân Talebesine 5 yıldızlı konfor ve güçlü bir eğitim müfredatı sunan Vakfımıza destek veren tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyor, ümmetin geleceği olan öğrencilerimize ve büyük fedakârlıklarla onlara istikamet çizen değerli hoca efendilerimize muvaffakıyetler diliyoruz.