Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

GURBETTE SILA HAVASI

26.12.2022
GURBETTE SILA HAVASI

Bayrampaşa İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN, İLKSEÇ Vakfı Kocatepe Kur’ân Kursumuzda öğrenim gören ve Hafızlıklarını tamamlamalarının ardından “Kur’ân-ı Anlama Programı” ve İLKSEÇ Vakfı İlim ve Kültür Eğitim Merkezi İLKEM’de Arapça ve İslâmi İlimler Eğitimlerine devam eden gurbetçi öğrencimizi ziyaret ettiler.
Cemaatle kılınan yatsı namazına müteakip öğrencilerimizle sohbet eden Sayın EREN, sohbetin ardından öğrencilerimizle tek tek hasbihalde bulundular. Kocatepe Kur’ân Kursu Yöneticisi Ramazan ÖZBAŞ ve İLKEM Müdürü Abdullah UZUNLAR Hocaefendilerimizin organizesinde çiğ köfte ve çeşitli ikramların da yapıldığı ziyaret, öğrencilerimizin okudukları ilahi, kaside ve ezgilerle daha da renklendi.
Gurbetçi öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve onlara adeta baba şefkatiyle yaklaşarak her biri ile tek tek ilgilenen İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN’e şükranlarımızı arz ediyor; sevdiklerinden uzak, sıla hasretiyle ilim tahsil eden kardeşlerimize de Rabbimiz Teâlâ’dan muvaffakıyetler niyâz ediyoruz.