“GÖNÜL”LINE BAYRAMLAŞMA

26.05.2020
“GÖNÜL”LINE BAYRAMLAŞMA

İLKSEÇ VAKFI Esenler Hayırseverler Kur’ân Kursu “ONLİNE Veli ve Öğrenci Bayramlaşma Programımız” gerçekleşti.
İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız ve B.paşa Kocatepe Camii İmam Hatibi Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin riyasetinde ve İLKSEÇ Vakfı Eğitim Genel Koordinatörü Kemal Efdal KABAOĞLU Hoca Efendi’nin yönetiminde gerçekleşen “Online Bayramlaşma”da ayrıca; 2015 Kur’ânı-Kerîm’i Güzel Okuma Dünya 1.’si ve Fatih Camii İmam Hatibi Bünyamin TOPÇUOĞLU Hoca Efendi ile Üsküdar Makam Atölyesi (ÜMA) Kurucu Genel Başkanı Dr.Davut AKTEPE Hoca Efendiler, okudukları aşr-ı şerîflerle hem programımıza hem de gönüllerimize konuk oldular.
Programın koordinasyonu sebebiyle İLKSEÇ Vakfı Esenler Hayırseverler Kur’ân Kursu Müdürümüz Bayram BİLGİN Hoca Efendi’ye, katılımlarından dolayı diğer tüm hoca efendilerimize, velilerimize ve de öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyor, bu vesile ile Ümmet-i Muhammed’in Ramazan Bayramını bir kez daha tebrik ediyoruz.