GİRDİM İLİM MECLİSİNE, EYLEDİM KILDIM TALEP. DEDİLER “İLİM GERİDE, İLLA EDEP İLLA EDEP”

13.12.2019

İLKSEÇ Vakfı Eğitim Kurumları olarak bizler; eğitim verdiğimiz tüm talebelerimize evvela ahlâklı olmayı öğütlüyor ve bu erdemi bilgiden pratiğe taşımaları için azami gayret gösteriyoruz.
Bu minvalde düzenlediğimiz çalışmalardan biri de Sarıyer Mekke Nûr Kur’ân Kursu’muzda gerçekleşti. İLKSEÇ Vakfı Eğitim Genel Koordinatörü Kemal Eftal KABAOĞLU Hoca Efendi’nin, video ve sunumlarla desteklediği sohbeti son derece bereketli geçti. Eftal KABAOĞLU Hoca Efendi; “Ahlâkı Kur’ân olan sevgili peygamberimiz Aleyhissalât-u ve’Sselâm bizler için tek rol modeldir. Bu sebeple, hayatımızın her alanında O peygambere yakışacak ümmet olabilmek için gayret göstermeliyiz.” ifadelerinde bulundu.
Kıymetli hocamıza feyz dolu sohbetleri için teşekkür ediyor, Kur’ânla hayat bulan nesiller yetiştirebilmeyi Rabbimiz Te-âlâ’dan niyaz ediyoruz.