GENÇ DAYANIŞMA…

28.08.2020
GENÇ DAYANIŞMA…

İLKSEÇ Vakfı Esenler Hayırseverler Kur’ân Kursu olarak, bünyemizde eğitim gören gençlerimizin gerek sosyal gerekse kültürel alanlarda aktif olmalarını önemsiyor ve bu doğrultuda her türlü imkânı değerlendiriyoruz. Kütüphanemizde bulunan ve bilhassa henüz ortaokul seviyesinde olan geçlerimizin okudukları kitapları sürekli güncelleyerek onların vizyonlarını açacak yeni yazarlar ve yeni eserlerle tanışmalarını sağlıyor, aynı zamanda çeşitli gençlik dernekleriyle yaptığımız kitap takaslarıyla da gençlerimizin kaynaşmalarına vesile oluyoruz.
Bu çalışmalar doğrultusunda son olarak; Sancaktepe Müftülüğü’ne bağlı Müftü Ali Yekta Efendi Camii Gençliği’nin bizlere hediye ettikleri 50 adet kitapla hem kütüphanemiz zenginleşti hem de gençlerimiz arasında gönül bağı oluştu. Bu vesile ile Sancaktepe Müftülüğü Müftü Ali Yekta Efendi Camii Gençliği’ne kıymetli hediyeleri sebebiyle şükranlarımızı sunuyor, her bir gencimizin Hakk yolda daim olmalarını Rabbimiz Teâlâ’dan niyaz ediyoruz.