GELECEĞİN İNŞASI İÇİN KÜLLİYE İNŞAATIMIZDA BULUŞTUK

07.10.2019
GELECEĞİN İNŞASI İÇİN KÜLLİYE İNŞAATIMIZDA BULUŞTUK

Değerli Mütevelli heyetimiz; İLKSEÇ Vakfı bünyesinde inşaatı devam eden K.ÇEKMECE İMAM-I A’ZAM KUR’ÂN İLİMLERİ KÜLLİYEMİZDEKİ çalışmaları yerinde incelediler. İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin riyasetinde ve İLKSEÇ Vakfı Genel Sekreteri Furkan Zülkâr YILDIZ Hoca Efendi’nin mihmandarlığında gerçekleşen program İLKTV’den de canlı olarak yayınlandı. 22 Bin metrekare kapalı alana sahip ve 800 öğrenci kapasiteli külliye, Anaokulundan Üniversiteye kadar her yaştan öğrenciye hizmet verecek.
B.paşa Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK Hoca Efendi’nin de teşrif ettikleri program, mütevelli heyetimiz için hazırlanan kahvaltı ve akabinde yapılan dualarla son buldu.
Mevlâ Te-âlâ, bu hizmetlerde maddi/manevi desteği olan tüm hayır sahiplerinden ebeden razı olsun.
www.ilksecvakfi.org