“FÂTİHÂ’DAN NÂS’A” ŞAHİD OLDUK

25.06.2021
“FÂTİHÂ’DAN NÂS’A” ŞAHİD OLDUK

Bir Hafızlık Tescil Okumamız daha tamamlandı elhamdülillâh.
Bahçelievler Müftülüğü İLKSEÇ Vakfı Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kursumuzda öğrenim gören 2/A Sınıfı öğrencisi İsa HAMZA isimli yavrumuz, Çarşamba günü saat 12:00’da cami cemaati huzurunda başladığı ve Kur’ân-ı Kerîm’i baştan sona ezbere okuduğu Hatm-i Şerîf’ini, Cum’â Namazı öncesi tamamlayarak hafızlığını tescillemiş oldu. Okunan Hatm-i Şerîf’in duâsını, İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız ve Bayrampaşa Kocatepe Camii İmam Hatibi Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendimiz yaptı. İLKSEÇ Vakfı hafızlarının Bayrampaşa Kocatepe Camii dışında 3 ayrı camide daha gerçekleştirdikleri “Hafızlık Tescil Okumaları”ndan biri de böylelikle tamamlanmış oldu. Cuma namazının akabinde hafızımıza Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK Hocaefendi ve cami cemaati tarafından hediyeler takdim edildi.
Bayrampaşa Kocatepe Camii’nde Tescil Okumasını tamamlayan Hafız İsa HAMZA isimli yavrumuzu ve değerli âilesini cân-ı gönülden tebrik ediyor, hafızımızın üzerinde büyük emekleri olan hocalarımıza ve Kur’ân Hizmetlerine maddi/manevî destek veren tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyoruz.