EV’DE KALDIK AMA YERİMİZDE SAYMADIK

04.05.2020
EV’DE KALDIK AMA YERİMİZDE SAYMADIK

İLKSEÇ Vakfı; Bahçelievler Müftülüğü İmam-ı Müslim Camii Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kursu talebelerimizden 4 yavrumuz daha hafızlıklarını tamamladılar.
Koronavirüs salgını sebebiyle “kurum içi eğitimlere verilen zorunlu araya” rağmen, fedakâr hocalarımızın üstün gayretleriyle devam eden online senkron eğitimlerimiz meyvelerini vermeye devam ediyor. Kur’ân’ın hıfzına hiçbir şeyin mani olamayacağının ispatı olan; 3/C sınıfından Berat ÇAKIR, 2/B sınıfından Ömer Mete AKGÜL, 3/B sınıfından Emir YİĞİT ve 2/A sınıfından Emirhan YAMAN isimli öğrencilerimizi ve değerli ailelerini tebrik ediyor, başta Kurs Müdürümüz Yusuf BAŞAL Hoca Efendi olmak üzere, sınıf hocalarımız Yusuf YAVUZ, Yavuz DOĞAN, M. Emin DURAN ve Yunus Emre KUMAŞ hoca efendilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.
Mevlâ Teâlâ, Kitabı Kur’ân ve onu bu küçük yaşlarında hıfz eden yavrularımız hürmetine başımızda bulunan belâları izâle eylesin. Ve bir an evvel talebelerimizi medreselerine, bizleri de talebelerimize kavuştursun.