EMANETLERİNİZİ TESLİM ETTİK

09.11.2020
EMANETLERİNİZİ TESLİM ETTİK

İLKSEÇ Vakfı olarak “Sosyal Yardım” Faaliyetlerimize devam ediyoruz.
İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin riyasetinde gerçekleşen organizasyonla 1800 aileye gıda yardımında bulunduk. Başta kıymetli Vakıf Mütevelli Heyetimizin ve vakfımıza bağışta bulunan değerli hayır sahiplerinin katkılarıyla hazırlanan gıda kolilerini, Afrin’in batısındaki Cinderes beldesinde bulunan AFAD Yardım/Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimize teslim ettik.
Gerek maddi gerekse manevi destekleriyle her daim ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olan tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı arz ediyor, Mevlâ Teâlâ’dan, yapılan yardımları dergâh-ı izzetinde kabul buyurmasını ve dünyanın her neresinde olursa olsun sıkıntı içinde olan tüm kardeşlerimizi de bir an evvel felaha kavuşturmasını cân-ı gönülden niyaz ediyoruz.