“EFENDİMİZ’E ÖZLEM ŞİİR YARIŞMASI”NIN 1.’LERİ ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

09.11.2019
“EFENDİMİZ’E ÖZLEM ŞİİR YARIŞMASI”NIN 1.’LERİ ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Mevlid Kandili münasebeti ile; İLKSEÇ Vakfı Eğitim Kurumları (ilk-Orta-Lise ve Üniversite öğrencileri) arasında yapmış olduğumuz “EFENDİMİZ’E ÖZLEM” başlıklı şiir yarışmamızın 1.’leri ödüllerini aldılar.
İLKSEÇ Vakfı İmamı-ı Müslim Camii Hacı Süleyman KAMADAN Kur’ân Kursu’ndan Muhammed Emin TÜTÜNCÜ (Ortaokul), İLKSEÇ Vakfı Nokta Gençlik ve Eğitim Merkezi’nden Hasan YILDIZ (Lise) ve İLKSEÇ Vakfı İlim ve Kültür Eğitim Merkezi İLKEM’den Muhammed Fatih YILDIZ (Üniversite) isimli öğrencilerimiz ödüllerini, İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Bayrampaşa Kocatepe Camii İmam Hatibi Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin elinden aldılar.
Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, kâğıda döktükleri Rasülullâh aşkını hayatlarına da yansıtmalarını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz.