Kocatepe Mah. 50.Yıl Cad. No:53 Bayrampaşa/İSTANBUL

DÜNÜN GÜNEŞİYLE YARINLARI AYDINLATACAK HAFIZLAR

19.05.2022
DÜNÜN GÜNEŞİYLE YARINLARI AYDINLATACAK HAFIZLAR

Hafızlarımızla birlikte, koskoca bir imparatorluğun kodlarının ve de sırlarının saklı olduğu Topkapı Sarayı’nı ve şanlı zaferlerimizin resmedildiği Panorama 1453 Tarih Müzesi’ni gezdik.
İLKSEÇ Vakfı Esenler Müftülüğü Hayırseverler Kur’ân Kursu olarak, hafızlarımızı bir yandan geleceğe hazırlarken, bir yandan da onları geçmişlerinden koparmıyor, bir zamanlar İslâm’ın karargâhı ve dünyanın yönetim merkezi olan mekânları da gezdirerek, ne denli kutsal bir davanın varisleri olduklarını yerinde anlatmaya gayret ediyoruz.
Rabbimiz Teâlâ’dan, yarınların âlimleri olacak yavrularımıza muvaffakıyetler niyaz ediyor; bu vesîle ile bir kez daha, İslâm’a ve insanlığa hizmet eden geçmişlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.